Trevlig midsommar!

Jag tänkte att jag skulle skriva här lite oftare, typ två gånger om året iaf. Det är midsommar, jag är i stugan med pappa, det regnar såklart. Vad är en midsommar utan regn liksom! =)

Livet rullar på, kan man bokstavligt säga. Nu är det bara cykling som gäller. Det är så himla roligt att cykla! Cyklade ett litet lopp anordnat av Friluftsfrämjandet i Bollnäs den 11 juni på 4,2 mil. Det var ganska slitigt då Moa och jag hade våra MTBs. Kör vi loppet igen blir det landsvägscyklarna. Nästa lopp blir Cykelvasan 4,5 mil på MTB och ev ett lopp här i Falun den 26 augusti på 8 mil på landsvägscykeln. Jag har verkligen hittat min hobby nu. Och jag har väl aldrig läst så mycket på Facebook sen jag gick med i diverse cykelgrupper. Riktigt kul att läsa om andras prestationer och tips.

Snart är det semester också, jobbar två veckor till. Det blir cykla, stugan och så ska jag försöka fotografera lite också. Sen jag började cykla så har det blivit dåligt med fotograferandet.

Ha en fortsatt trevlig midsommar!

/Linda