God jul!

Tiden räcker inte till men det är väl inget nytt när det gäller mig. Det är ett bra tag sen jag skrev nu. Jag har en hög med bilder jag skulle behöva redigera från juli men jag blev förkyld vid det fotograferingstillfället och sen blev det liksom aldrig av. Jag har tränat, dock inte så mycket som jag velat, jag vet inte riktigt vad jag gjort istället. Men en sak som jag vet är att jag äntligen fått ett inre lugn och det beror nog på att jag landat i jobbet och att det även blev en tillsvidareanställning. För första gången (i livet tror jag) känns det precis rätt. Så det känns väldigt bra att ha kommit till den insikten.

Ni som känner mig vet ju även att jag tar mig för alla möjliga saker och kör järnet tills jag nästan stupar. Jag kan ju inte låta bli att prata vitt och brett om marmelader jag gör och mammas fantastiska get- och koostar. Så jag kunde ju såklart inte låta bli att ha både ost- och marmeladprovning på jobbet vilket sen resulterade i både att åka och hämta och sälja ost och tillverka marmelad till höger och vänster. Lagom till jul nu så blev jag såklart förkyld. Men jag är ledig länge så jag ska nog hinna njuta ändå. Och den här gången ska jag njuta (i och med att jag landat i livet) och jag tror inte jag kommer bli rastlös och vilja gå till jobbet och jobba.

Efter nyår blir det dock stort fokus på träning och mat och att göra roliga saker. Hörs vi inte till nyår (för ni vet ju hur det blir) så önskar jag er gott nytt år!

Kram Linda!