Heja heja friskt humör!

Jag unnade mig en ny mountainbike för några månader sen och nu när det äntligen blivit sommar så pressar jag järnet på cykeln. Men kanske lite för hårt. Igår blev det 1,2 mil och idag kom jag 0,5 km när det liksom tog tvärstopp. Kroppen pallade nog inte 1,2 mil igår och så ”på´t idag igen”. Jag pushade mig själv iaf så det blev till slut 8,7 km. Gissa vem som kommer sova gott inatt!

Imorrn ska vi på jobbet cykla till Trebo och äta lunch, så kroppen kommer inte få vila då heller, men då blir det iaf inte träning. På lördag blir det stugan, söndag ska det visst regna så då blir det att chilla inne. Har några idéer på makrofotografering så vi får se vad det blir av det.

På måndag sen ska jag rida min första ridlektion på islandshäst. Det ser jag verkligen fram emot! Tidigare har jag bara ridit på islandshäst vid turridning men nu blir det alltså en lektion. Kul att återuppta både ridningen, cyklingen och fotograferandet!

Ha det gott!