En vecka har gått

Nu har jag jobbat en vecka på nya jobbet som webbkommunikatör på Sandvikens kommun. Jag har längtat efter det här jobbet sen jag tog min fil. kand. examen i medie- och kommunikationsvetenskap 2006. Äntligen har drömmen slagit in! Och jag trivs redan och det tack vare att jag jobbat med samma personer under en månad 2003 när jag var med och byggde sandviken.se. Det känns som att det inte alls gått 12 år, det var som om vi träffades nyss. =) Det har varit full huggning från start i alla fall och det gillar jag, det finns massor att göra.

Och sen är ju våren på väg också och jag har kommit igång med träningen igen. Nu åker jag ju inte bil till jobbet så jag kommer lätt upp i 10000 steg per dag så när jag kommer hem är jag ännu mer sporrad att ta en promenad också. Är så sporrad att jag köpt en ny mountain bike till och med. Jag blev ju bestulen på min för över tio år sen och har inte haft någon sen dess. Men nu när jag fått nytt jobb och känner att jag kan trycka på play i livet igen så ville jag unna mig en fin cykel som jag kan ut och träna på.

Klart slut för nu.

Ha det gott!